" />

Comité van aanbeveling

Comité van aanbeveling

Prof. dr. Wubbo J. Ockels

Professor Wubbo Ockels was ons eerste lid van het comité van aanbeveling. Helaas is hij 18 mei 2014 te vroeg, op 68-jarige leeftijd overleden. Tot het laatst toe bleef hij actief voor een schonere wereld. Zie het statement wat hij maakte "We moeten ons voortbestaan redden".

Prof. Dr. Taco C.R. van Someren

Professor Taco van Someren doceert strategische innovatie in Peking aan de Beijing Normal University. Voor intervieuw met prof. van Someren klik hier.  Voor CV klik hier.

Prof. dr. L. Reijnders

Professor Lucas Reijnders is o.a. hoogleraar milieukunde aan de Open Universiteit in Heerlen en de Universiteit van Amsterdam. Voor CV prof. Reijnders klik hier.
Voor meer informatie klik hier.

Prof. dr. ir. P. Vellinga Professor Pier Vellinga is hoogleraar Klimaatverandering en waterveiligheid aan de Universiteit van Wageningen.
Voor meer informatie over prof. Vellinga klik hier.
Mr. Helma Neppérus Mw. Helma Neppérus is politica en zit in de tweede kamer voor de VVD. Ze is woordvoerster voor openbare ruimte, milieu en water. Voor meer informatie over mw. Neppérus klik hier.
Prof. dr. Frans N. Stokman Professor Frans Stokman is hoogleraar sociale wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
Meer info over Prof Stokman klik hier. Voor CV klik hier.
Prof. A. Heertje Prof. Arnold Heertje, is een beroemde econoom die decennia lang hoogleraar was aan de Universiteit van Amsterdam Voor meer informatie over Prof. Heertje klik hier. Naast zijn hoogleraarschap is hij altijd maatschappelijk actief geweest en nog steeds. Hij was o.a. columnist bij het Parool.  
Prof. Jan Pronk Jan Pronk, voormalig minister voor ontwikkelings-samenwerking en milieu in diverse kabinetten, voormalig speciale afgezant van de Verenigde Naties in Sudan.
Nu Professor Theory and Practice of International Development aan het International Institute of Social Studies in den Haag. Zie ook de website van dhr. Pronk 
www.janpronk.nl  voor zijn CV klik hier.